Coaching - Michiel Buursen Skip to main content
Coaching
 • Ben je de verbinding met jezelf kwijt?
 • Heb je het gevoel toeschouwer van je eigen leven te zijn?
 • Loop je vast met wat je nou echt wilt?
 • Heb je het altijd maar druk?
 • Heb je weinig energie?
 • Zoek je inspiratie?
 • Wil je dat veranderen?
 • wil je hierin begeleid worden?

Ik begeleid mensen die in privé en/of werk vastlopen in hun vaste patronen en creatieve profesionals in de kunst en cultuur sector, de levenskunstenaar in zichzelf te ontwikkelen.

Key of Life:
Iedereen heeft zijn eigen sleutel voor het leven. En door te doen waar jij goed in bent en wat bij jou past, maak je het verschil voor jezelf. Een leven met alles erop en eraan. Liefde angst. En als je alles weet te omarmen kan je echt zeggen: Ik ben. Dat is de sleutel. Door eigen leven te leiden kan je een voorbeeld voor anderen zijn.
Wat ik doe
Ik begeleid mensen bij veranderingsprocessen. Met praktische tips en tools om in je dagelijks te integreren en toe te passen. No nonsense, down to earth, weer in verbinding met jouw eigen wensen en verlangens. Ik begeleid je bij de keuzes die het beste bij jou passen. Leer je eigen weg te vinden in hoe je weet wat bij je past. Voor een gezonder, beter leven die meer in balans is.
Omarm het leven zoals hij is, en sluit vrede met alles wat en wie je bent. Je bent niet je eigen gedachtes en je bent niet je eigen gevoel. Beide heb je, en zijn altijd aan veranderingen onderhevig. Als je te lang blijft hangen in een gevoel of gedachte, beïnvloed dat je functioneren op een bepaalde manier. Vast houden aan bepaalde gewoontes en gedrag, kan je dan in de weg zitten voor een beter en vrijer leven.
Tijdens de coachingspraktijk sessie(s) ‘loop’ ik een stuk met je mee, en onderzoeken we hoe jij je eigen patronen kan (h)erkennen, kan veranderen, zodat je zelf in staat gaat zijn het heft in eigen handen te nemen.
Als uitvoerend musicus, en docent heb ik ruim 30 jaar ervaring bij het begeleiden van mensen. Ik heb de opleiding Mens & Intuïtie doorlopen, en ben daar momenteel docent in opleiding. Ik heb transformatieve mediation en coaching opleiding gevolgd. Tevens ben ik Bars Pationionar. Tijdens de sessies bundel ik al deze methodieken en stem ik me af of wat er op dat moment het beste bij je past.

Vraag hier je gratis vrijblijvende kennismakingsgesprek van 25 minuten aan:  Ik wil graag een kennismakingsgesprek via

  Mijn voorkeur(en) gaat uit naar *:
  (Kies 1 of meerdere opties.)
  Overdag tot 13:30dinsdagavond

  info@michielbuursen.nl