de Slapelozen deel 2
Michiel Buursen

Voor de tv 

Seizoen 1 – Aflevering 4 van 5 – Troost – KRO-NCRV

De nacht vergroot soms de zorgen van de dag, maar biedt net zo vaak verlichting. Want de nachtelijke magie kan ook rust brengen, verdriet doen vergeten en soelaas bieden, dromen aanwakkeren en de creativiteit opwekken. En die slapelozen die het gevecht tegen de slapeloosheid hebben opgeven, kunnen het donker, al dan niet van harte, omarmen. Dan is er muziek en bakt de bakker onze broden en is er de troostende overgave aan de nacht. Welke troostrijke verhalen hebben de slapelozen Frits Spits vannacht te vertellen?

Voor een indruk vanuit een mijn perspektief in mijn huis kan je hier kijken.

Het fragment over de muziek is te zien vanaf 22:43. klik hier voor de uitzending

Michiel Buursen

Tijdens de tv uitzending kwam mijn serie “Reflections of light” ter sprake. En je ziet mij de muziek maken bij beelden die ik heb gemaakt op de hei in Laren. Ook mijn album 13 faces of the Moon ter sprake. lees en luister hier onder meer over beide projecten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This