geboorteklankportret

Een piano klankportet als cadeau of geboortekaartje.

Een geboorte van een kind is zo speciaal.

Dat verdient een speciaal kado

Een persoonlijk welkom

Een persoonlijk piano muziekstuk

Michiel Buursen

Ik ben Michiel Buursen. Pianist/componist. Nog voordat mijn vrouw zwanger was, heb ik een intuïtief pianoklankportret voor mijn 2 kinderen gemaakt. Een muzikale uitnodiging om in ons leven te mogen verschijnen.

Gefeliciteerd met de geboorte van…..
Een nieuw leven, een nieuw begin. Elke keer weer een wonder. Op zo’n moment wil je het nieuwe lieve kleine mensje iets moois kado geven. Ja, en wat dan? Een van de velen knuffels? Want die zijn o zo schattig. Of iets anders? Wil jij een uniek kado geven met impact, waar de kleine nog jaren later aan jouw bijzondere bijdrage herinnerd wordt? Zoek dan niet verder.

Geboorteklankportret

 

Hoe gaaf zou het zijn om dit speciaal voor jouw kleine nieuwe wonder te ontvangen of om aan iemand cadeau te geven? Al jaren lang draaien mensen pianomuziek van Mozart voor kinderen. Het kan tijdens de zwangerschap worden gedraaid, en als slaapliedje zodat het kind hier vertrouwd mee zal raken en heerlijk kan ontspannen en slapen. Een geboorteklankportet is een uniek stuk pianomuziek dat ik voor het ongeboren of pas geboren kind maak.

Hoe gaat het in zijn werk? Ik stem mij af op het nieuwe wonder. En ik verklank wat ik binnenkrijg op de piano. Op welk formaat jij het krijgt bepaal je helemaal zelf. Het kan als digital download met een speciale foto van de kleine als album cover. Of op cd, of op een kaartje. Of wil je het liever als geboortekaartje om aan al je familie, vrienden en bekenden te sturen?

Share This