Geboorteklankportret

Nog voordat onze eerste zoon verwekt en geboren was heb ik hem middels muziek uitgenodigd in ons leven. Een teken van onze liefde voor elkaar en kinderwens. De muziek hebben we veel gedraaid tijdens de zwangerschap en na de geboorte van Milo als slaapliedje. Voor mij iets vanzelfsprekends als muzikant. En hoe leuk is het om dit als uniek cadeau met kind op komst te geven?  

Hoe gaaf zou het zijn om dit speciaal voor jouw kleine nieuwe wonder te ontvangen of om aan iemand cadeau te geven? Al jaren lang draaien mensen pianomuziek van Mozart voor kinderen. Het kan tijdens de zwangerschap worden gedraaid, en als slaapliedje zodat het kind hier vertrouwd mee zal raken en heerlijk kan ontspannen en slapen. Een geboorteklankportet is een uniek stuk pianomuziek dat ik voor het ongeboren of pas geboren kind maak.

Hoe gaat het in zijn werk? Ik stem mij af op het nieuwe wonder. En ik verklank wat ik binnenkrijg op de piano. Op welk formaat jij het krijgt bepaal je helemaal zelf. Het kan als digital download met een speciale foto van de kleine als album cover. Of op cd, of op een kaartje. Of wil je het liever als geboortekaartje om aan al je familie, vrienden en bekenden te sturen?

Share This