Bent u in het bezit van die prachtige Steinway & Sons vleugel?

Of heeft u een ander prachtig instrument met 88 toetsen?

Die vraagt erom om door mij bespeelt te worden.

En ontdek hier hoe we dat samen kunnen gaan realiseren.

Een huiskamer met mooie vleugel verdient een mooi concert.

Op zoek naar een uniek concert?

Beleef samen met uw geliefde, vrienden, familie en kennissen een unieke ervaring van live muziek thuis. In een hele intieme sfeer muziek ervaren bij u thuis.

Afgestemde intuïtieve pianomuziek die ter plekke ontstaat.

En achteraf de opnames zovaak terug beluisteren als u wilt.

Ik ben Michiel Buursen. Ik speel intuïtieve pianomuziek. Ik stem mij af op de ruimte, de mensen, het instrument, in het moment. Als musicus kom ik op veel plekken om op te treden. Van kleine podia, openluchtconcerten, theaters als Care.
Ik ben van jongs af aan gegrepen door muziek. Lekker wegmijmeren, mijn eigen fantasiewereld verkennen. Melodie, klank, ritme en harmonie beroeren mijn ziel. Ik ben een denker en analysator. En muziek zorgt ervoor dat ik even helemaal kan ontspannen en lekker in mijn vel kom te zitten. De diversiteit, dynamiek, verstilling, oorspronkelijkheid. Ach zo kan ik nog wel even doorgaan. Als klein jochie kon ik mezelf al helemaal verliezen in klassieke muziek, Jazz, Braziliaans en pop, funk. Van piano, tot groot orkest, en alles wat er tussenin zit. En het zelf maken van muziek geeft zoveel voldoening. Even niet bezig zijn met de dagelijkse beslommeringen. Even alleen de muziek en ik. Een moment om helemaal alleen met mezelf te zijn. Muziek brengt mij echt voor dat moment in een andere wereld.

zoals ik al zei, ik pas niet in hokjes. Ik vind het heerlijk om alleen te zijn. Maar ik houd van gezelligheid en sfeer. Ik ben graag onder de mensen. En het is fantastisch om samen muziek te maken. Helemaal als het van te voren niet helemaal gepland is. Spontaan samen via de muziek babbelen. Een melodie als leidraad om met elkaar samen een verhaal te vertellen. De ene keer aanvoerend, dan weer aandachtig luisteraar en anticiperen, en dan weer meegaand met de anderen. Elk moment kan je weer een van de vele opties kiezen. Welke optie spreekt mij nu weer aan? Of is gewenst?
history bovenaan de uitklap

Hoe werkt het?

U de woonkamer met vleugel, Ik de muziek.

Michiel werkt al jaren in de muziek en heeft o.a. samengewerkt met Greetje Kauffeld, Denise Jannah, Sister Sledge, Deborah Brown, Cheb Douzi, Massada, Mathilde Santing, Edwin Rutten en Ernst Daniel Smid. Hij is te horen op diverse albums, onder meer met zijn eigen composities en met diverse andere musici. Het meest recente album “State of Mine” is met intuïtieve afgestemde pianomuziek.
In 2013 is hij begonnen met de opleiding bij Mens & Intuitie in Amersfoort en is inmiddels gecertificeerd Healer en Reader. Hij combineert dit met muziek in workshops en meditatiecursussen en coaching.

Wat regelt u?

  • de woonkamer
  • de piano of vleugel
  • de hapjes en de drankjes
  • uitnodigen van vrienden, familie en kennissen

Wat regel ik?

  • de muziek
  • het ticketsysteem
  • het maken van de uitnodiging en eventueel ontwerp flyer*
  • aankondiging en reclame op mijn site.
  • aanmaken van een event op facebook
  • opnames tijdens het concert om na te kunnen genieten.

Neem contact met me op over de mogelijkheden en afspraak.

06 410 42338

mail voor informatie

Vraag naar de extra opties.