Maak het verschil met

Tranformatieve mediation

Ruzie maken is geen kunst.

Het gaat om het vinden van de juiste oplossing.
Hoe mooi zou het zijn als beide partijen als winnaar uit de situatie komen?
Met transformatieve mediation  komen  Daarmee maak je het verschil.

Als een conflict te hoog is opgelopen is

Zorgt een arbeidsconflict voor een negatieve sfeer en beïnvloed dat de resultaten negatief, minder productiviteit en zorgt het voor hoge kosten?

Wil je scheiden of heb je een conflict met je partner, familielid of gezin?

 

Conflicten kennen en hebben we allemaal weleens. Je zit er zomaar ineens in. Onmacht en frustratie als resultaat. Het kan iedereen overkomen. Wat er gebeurd is kan je niet veranderen, wat het met je doet en hoe je daar mee omgaat kan wel. 

Kom je er samen niet meer uit?

Er is ruzie op het werk ontstaan tussen 2 werknemers,
Is een conflict geëscaleerd?
en je komt daar als leidinggevende niet uit.
Een geschil op je werk is zo hoog opgelopen dat je niet meer door een deur kunt met je leidinggevende.
Je zit daardoor thuis, en je ziet de weg terug niet voor je.

Je hebt moeite met grenzen aangeven, waardoor je geleefd wordt.

Je huwelijk is niet meer te redden en je komt je er samen niet uit met de scheiding.

Je wilt op een positieve manier scheiden, waardoor je leven weer positief verder kan.

Je wilt een oplossing waar je samen voor kiest, die het beste is voor je partner en de kinderen?

Een onenigheid in de familie heeft er voor gezorgd dat je elkaar niet meer ziet en spreekt.

Een jarenlange vriendschap is door een meningsverschil geëscaleerd in een ruzie, die voor spanning, stres en frustratie zorgt.

Je kunt moeilijk kiezen en maakt daarom geen stappen.

Wil je het anders?

Wil je het echt oplossen? Die is er namelijk altijd. Het is een keuze. Je sluit geen compromis. We gaan op zoek naar de oplossing waar beide partijen tevreden mee zijn. Dat is transformatieve mediation.Géén langslepende juridische bijstand of hulpverlening.
Maar een win-win

“Ga je je committen?”, vroeg Michiel.
Anders gaan we niet door. Ikzelf dacht dat mediation alleen kon door te praten met de ander(en) waar je een probleem mee hebt, maar uiteindelijk gaat het erom hoe je zelf naar de dingen kijkt en hoe je ermee omgaat. De eerste stap, ja zeggen tegen jezelf. Ik moest even slikken. Michiel heeft een natuurlijke autoriteit over zich. Hij is begripvol maar laat je voelen, dat je zelf de keus maakt om tot inzichten en oplossingen te komen. Michiel heeft mij het duwtje gegeven om nog dieper in mezelf te kijken en eindelijk los te komen van de boosheid die ik in me had. Hierdoor kan ik nu neutraler naar de ander kijken, en voel ik me lichter en blijer. Dankbaar dat ik met Michiel hieraan heb mogen werken.

Derya

Van denken in problemen naar denken in mogelijkheden

Transformatieve mediation. Een aanpak die het verschil maakt.

Samen gaan we op zoek naar de oplossing. Die is er namelijk altijd. Het is een keuze. Je sluit geen compromis. We gaan op zoek naar de oplossing waar beide partijen tevreden mee zijn. Dat is transformatieve mediation. Open staan voor nieuwe situaties. Die oplossing dat is het resultaat, dat is het verlangen van beide partijen. Dat gaat niet over goedkeuren wat de ander heeft gezegd of gedaan. Daar mag je boos over zijn! Het gaat er om dat je weer verder kunt. Dat je dit achter je kunt laten.

Ik begeleid jullie als neutrale mediator bij het samen oplossen van het geschil. Dit gebeurd op basis van vrijwilligheid en vertrouwen. De deelnemers verbinden zich uit eigen vrije wil. De principes van geheimhouding ligt in het Mediation Reglement van het onafhankelijke Instituut ITCO. Tijdens de eerste sessie bepalen we de route voor een succesvolle mediation.

Tarieven

Na de vrijblijvende kennismaking.

Prive:

Eerste consult € 285,- (inclusief BTW)
Vervolgconsult € 95,- per uur (inclusief BTW)

zakelijk:

Eerste consult € 375,- (exclusief BTW)
Een vervolgconsult op locatie € 125,- per uur (exclusief BTW)

 

In een gesprek kijken we waar het conflict over gaat en wat er in de weg zit. in de weg zit.
We lossen het op zodat het weer helder wordt. Je maakt de keuze die klopt voor jou.

Je raakt weer geinspireert om er samen wat moois van te maken. Van “je alleen” voelen naar samen zijn en werken. Je leert jouw grenzen te stellen en durft te kiezen voor dat wat goed is voor jou. Je zegt nee tegen dat wat jou niet dient en ja tegen jouw diepste verlangens.

Je ziet weer mogelijkheden om verder te gaan.

Je leert anders naar situaties kijken en haalt weer inspiratie uit je werk en je leven. Je maakt eigen keuzes, waardoor je makkelijker samen- werkt en productiever bent.

20200316 DSC 0262 3

Wil jij ook een oplossing die het verschil maakt waar iedereen tevreden mee is?

Laten we kennis maken. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden en kiezen we de te bepalen route.

Michiel Buursen,

musicus, life-coach en mediator

20201109 BOS1170

Ik ben creatief multidisciplinair levenskunstenaar, gecertificeerd life-coach en mediator. Muziek is de sleutel tot mijn leven. Ik begeleid graag mensen op hun ontdekkingstochten. Of dit nu een zangeres is met mijn pianospel, een cursist met mijn muzikale kennis, spel en in- spiratie, of iemand die in zijn/haar leven even “vastloopt” met de juiste vragen. Ik houd van oprechte verbinding en help graag uit je hoofd naar je hart te gaan. Door meer op je intuïtie te vertrouwen leer je beter afstemmen op je eigen wijs. Ik bied exclusieve een op een coaching. Klinkt dit als muziek in je oren?

Kom kennis maken!

ITCO LOGO pluswit2
Share This