Muziek & Meditatie

Ontspannende muziek voor meditatie, visualisatie studie, yoga en wellness

3 gratis tracks van de muziek albums.

N

Muziek voor meditaties, visualisaties, yoga, massages, of je wellnes

N

Muziek gespeeld door een bezielde proffesional

N

Muziek die je helpt nog effectiever te mediteren

N

Pianomuziek

N

Klankschalen

N

Sferische ambiant soundscapes van syntesizers

N

Muziek op 432hz en Pythagoras stemming

Muziek & Meditatie

Meld je aan om de 3 exclusieve tracks van de Muziek & Meditatie van Michiel Buursen te beluisteren. Intuitief  afgestemde muziek piano muziek, klankschalen met ambiant harmnonieën en soundscapes. Uniek in zijn soort.  Alleen hier te beluisteren en niet op streamingsdiensten.
Vul hier je naam en je e-mailadres in, en dan word je direct doorgestuurd naar de pagina met de muziek. En ontdek hoe je alle

Michiel Buursen

De 3 tracks komen van 1 van de onderstaande albums, die bij elkaar Ruim 14 uur muziek beslaat. En telkens weer wordt aangevuld. De muziek is zeer divers en voor uiteenlopende meditaties zetttingen te gebruiken. Denk aan oa. diepe ontspanning, visualisatie.

De muziek is uitsluitend via deze site te beluisteren. Daar heb ik bewust voor gekozen, zodat we in contact met elkaar zijn. Op die manier kan je ervaringen feedback en vragen rechtstreeks bij mij kwijt. En ik kan je op de hoogte houden van activiteiten rondom live sessies die ik organiseer of voor wordt uitgenodigd en andere diensten en ontwikkelingen op het gebied van mijn Muziek & Meditatie. 

“Simply brilliant. I really enjoyed this music. You have an amazing talent. Thank you for sharing. This took me places I’ve never been .. Thank you

Joann Robinson

“For anything that is love and light and helps all involved on their highest spiritual path.

Imogen Jennings

“Breathtaking Beautiful I salute the divinity in you namaste

Ines Diaz

“Wowwwww,divin place,I love it,thank you,infinite greatful to all

Seila Zedian

Muziek als spiegel van de ziel

Hart openende, Transformerende muziek.

Ben je toe aan wat anders dan de doorsnee meditatie muziek? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dan ben je hier aan het juiste adres.
Wat maakt mijn muziek anders dan de new age en meditatiemuziek?

Ik heb de unieke combinatie tussen meditatie en muziek gevonden.
Als musicus & luisteraar heb ik een hoge standaard als het gaat om muziek.
En als energetisch werker weet ik wat er mag gebeuren tijdens een meditatie. Ik heb ruime ervaring met het geven van meditaties voor groepen. Zowel geleide meditaties als muziek voor meditaties.
Sinds 2015 geef ik deze sessies. In de vorm van lichtconcerten. Moonfullness in combinatie met piano en klankschalen.
Stemmingen. En ik blijf in ontwikkeling en me verdiepen. Waardoor mijn muziek nooit het zelfde klinkt, en heel divers is. Ik begon in 2015 alleen met piano. Intuïtief ter plekke laten ontstaan. In combinatie met klankschalen. Ik produceerde ook muziek met synthesizers in mijn homostudies. En op onderzoek gegaan hoe ik het zelfde intuïtieve als met de piano ook met de synths en piano kon maken. Mijn ideeën daarover waren een technische uitdaging, omdat ik daarin nogal veeleisend was voor de mogelijkheden. Uiteindelijk heb ik kunnen klaarspelen wat ik voor ogen had.

Ik gebruik de veelzijdige muziek van Michiel tijdens mijn meditaties en visualisaties. Daarbij stem ik mij altijd af op de les en welke muziek daarbij past. Niet alleen ik, maar ook de cursisten ervaren de versterkende werking van de muziek telkens weer.

Deborah van den Boogaart (Docent Mens & Intuitie)

“In het daglijks leven ben ik altijd erg druk, als IT-er erg veel aan het (na)denken. De muziek zorgt er voor dat ik land en zorgt altijd voor een diepe ontspanning. Bepaalde zaken waar ik mijn hoofd over brak, kwamen tijdens de sessie als heldere inzichten binnen. De muziek is nooit hetzelfde en super smaakvol gespeeld. Geen zweverig gedoe.

Edwin van Rooij

“Ik stem me per client af, en kies dan een muziektrack die daarbij op dat moment past. De muziek resoneert altijd mee en doet iets bij de mensen die het horen en ervaren.

Nicole Riteco (mindful massage therapeut)

“Michiel heeft live mijn online yogalessen voor het 7 weken chakra yoga programma begeleidt. Terwijl ik yogales gaf voor een draaiende camera speelde Michiel intuïtief mee op de piano. De geleide visualisaties die ik geef zijn ook onder begeleiding van zijn piano muziek. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Vind de muziek van Michiel de kers op de slagroomtaart. Het zorgt ervoor dat mijn programma nog meer rustgevend is en uniek in zijn soort. Vond de samenwerking prettig en ben tevreden over het eindresultaat!
Corine van Zoelen
(online yoga-docent)

Ont-laad

Laat je gedachtes los

en laad je op met de klanken en trilling van de schalen en de muziek

Mijn muziek voor meditatie doeleinden is dus zeer divers en uiteenlopend.
Geschikt voor diverse doeleinden.
Ontdek wat wanneer voor jou werkt. Een visualisatie vraagt weer andere muziek dan een grondende diepe ontspanning.

Hoe muziek jouw verhaal vertelt

 

Door mij af te stemmen op de energie van de mensen en de ruimte, ontstaat in het moment. In het nu. Door middel van de trillingsfrequentie van de pianomuziek en klankschalen ontstaat  een zuiverend energieveld.

20171229 DSC 4107De muziek en klank is op zich een neutrale trillingsfrequentie. Hoe jij dit ervaart is jouw ervaring, kleuring en oordeel. Jouw staat van zijn. 

Iedereen is uniek, en ervaart op zijn eigen manier. Alles is daarin goed. Jouw ervaring mag dan ook in het licht komen te staan. Laat je verrassen wat de klanken met jou doen. Stel je open en laat jouw energie stromen op de ritme van de muziek. 

Bij de vele meditatie muziek die ik kende miste ik iets. Ik miste de bezieling in de muziek. Waarom mag muziek die gebruikt wordt niet muzikaal ook nog eens interessant en smaakvol zijn? Zo ontstond mijn missie om de wereld een stukje mooier te maken door het te voorzien van bezielde muziek voor meditatie. Muziek die er toe doet.

Ik wist dat het mogelijk was om muziek perfect voor meditatie gebruik als ook met muzikale bezieling gespeeld.
Muziek die er toe doet. Verstild, met diepgang, volwassen, en die je in de meditatie mee neemt.
Dan zou muziek de meditatieve staat juist versterken.

Ont-moet jezelf in de meditatieve muziek

Ik merkte dat muziek een bijzaak bij een meditatie was.
Dat het niet veel uitmaakte wat degene opzette. Ik heb zelfs wel eens meegemaakt dat iemand een meditatie leidde en dat ie achteraf aangaf niet te weten dat er oerwoud geluiden in voor kwamen. En hij er van was geschrokken.

Ik ben van mening dat muziek er toe doet

Klassieke invloeden, eenvleugje jazz, symphonisch, sferisch, oosters.
Mijn muzikale bagage waar ik
Muziek valt voor mij niet in hokjes te passen.
Net als mensen niet.
Als mens doet het er niet toe wat je bent, maar wie je bent.
Door alles te willen afpassen en meten doe je ieder mens tekort. Dat geldt ook voor muziek.

Muziek wordt vaak onderverdeeld in stijlen/hokjes. Ik laat me niet leiden door hokjes. Mijn open mind die me als musicus juist aan diversiteit heeft verrijkt maken deel uit van de ingrediënten van mijn klankleurenpallet. Ik stem me af op momenten, thema’s, gelegenheden en mensen. Dat maakt het leven uitdagend, is daardoor nooit saai, en geeft veel voldoening.

Ik geloof in de kracht van bezielde muziek.
Ik weet als geen ander dat je met muziek mensen kan raken en verbinden.

Muziek & Meditatie

Als muziek er voor jou toe doet

Share This