Een muziekstuk zegt meer dan duizend woorden. Het verbindt ontroert en geeft troost.

Een Memoriam-klankportet is een uniek stuk pianomuziek dat ik voor de nabestaande als herinnering meegeef.

Wilt u tijdens de crematie of begrafenis de muziek uitgevoerd hebben?
De muziek zal dan tijdens de de ceremonie uitgevoerd en opgenomen worden. Zodat u het klankportret ter nagedachtenis kan blijven ervaren.
Ook is er de mogelijkheid om het achteraf als bedankje naar de gasten te sturen als cd, digitaal of op een speciale usb of kaart.
Neem vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden. mail of bel 06-41042338

Een persoonlijk afscheid. Als er iemand sterft is een waardig afscheid nemen essentieel voor het rouwproces.
Een memoriam, intuïtief verklankt in piano muziek speciaal, op deze gelegenheid en/of tijdens de ceremonie afgestemd.
Om het leven van iemand te herdenken, en te koesteren. En tevens een mooie herinnering om met de nabestaanden te delen op een cd.

20160506-DSC_7167-4Ik ben Michiel Buursen. Pianist/componist. Bij het overlijden van mijn grootouders heb ik muziek gemaakt als troost. De requiem tradities geef ik op mijn eigen wijze een persoonlijke invulling. Met verdriet van verlies, en opdat wij de persoon nooit zullen vergeten en in ons hart aanwezig blijft. In een uniek muziekstuk vereeuwigd.

Een muzikale eerbetoon aan de sterrenhemel.
Dat verdient een tastbare herinnering.
Een persoonlijk op de overleden afgestemd intuïtief piano muziekstuk.
Hoe gaat het in zijn werk?  Ik verklank intuïtief wat ik binnenkrijg op de piano. Op welk formaat jij het krijgt bepaal je helemaal zelf. Het kan als digital download met een speciale foto van de kleine als album cover. Of op cd, of op een kaartje. Of wil je het liever als  om aan al je familie, vrienden en bekenden te sturen?

  vul je gegevens in voor een offerteaanvraag
  van het memoriam klankportet.

  voornaam (verplicht)

  emailadres (verplicht)

  Aanvraag offerte memoriam

  Deze in memoriam maakte ik op mijn 18de na het overlijden van mijn oma Toos. Zij was de laatst overgebleven grootouder van mij.
  Op de foto heeft ze mij net kennis laten maken met het notenschrift. De kunst en creativiteit heb ik van haar kant van de familie meegekregen. Het eerbetoon “Echoes from a lost generation” is tevens te horen op mijn solo piano album State of Mine. (2016)

  In het radiopragramma 6FM In Business was ik voor een interview voor mijn ondernemerschap. Tijdens de uitzending werd stilgestaan bij het overlijden van Wouter de Wild, die voor de regio veel heeft betekent. In de studio heb ik live ter plekke 2 x een in memoriam portret gespeeld.