*Moonfullness middag 10 september*

Moonfullness dag 10 september 22

Programma:

Ontvangst met thee en iets lekkers in de grote yurt.
Grondingsmeditatie met Full-body klankschaal en ter plekke afgestemde muziek.
in-formatie BronFrequentie maanmedicijn

intuïtieve muziek op piano/soundscapes, harpejji en klankschalen
Deelronde en afsluiting

 

 • Zaterdag 10 september 2022 van 13.30 uur tot 17.30 uur
 • Jouw Bijdrage: € 89,00, inclusief thee en iets lekkers.
 • Locatie: Himalayan Heart
 • Elisabethweg 13, 7351 BT Hoenderloo  
 • Kussens (en eventueel stoelen) zijn aanwezig. De maximale groepsgrootte is 16 personen.

 Klanken van muziek en Moonbowls ondersteund door informatie over het BonFrequenties  maanmedicijn

Wees van Harte welkom bij deze bijzondere Moonfullness dag, een SamenZijn in de Grote Yurt. Dit vindt plaats tijdens de verstilling van de Volle Maan in een afstemming van helende klanken via de muziek bespeeld door Michiel Buursen op zijn piano/soundscapes en harpejji in combinatie met de unieke klankschalen, waaronder de Moonbowls door Esther van Santen.

Dit keer hebben we Marret Vonhoff als speciale gast uitgenodigd. Zij zal op deze bijzondere middag haar informatie delen over het BronFrequentie Maanmedicijn.

In het delen over het Bronfrequentie Maanmedicijn zal Marret Vonhoff iedereen meenemen op een reis door de frequenties en inzichten van de maandelijkse cyclus van 8+1 fases. Marret kreeg in juni 2022 bezoek van Dancing Thunder, 7e generatie Kennisbewaarder en uitdrager van de Susquehannock Tribe afkomstig van de Oostkust in de Verenigde Staten. Dancing Thunder kwam met de vraag of zij voor hem de frequenties van 8 verschillende Maanfases kon bepalen alsmede ook het exacte (=krachtigste) moment van elk van de fases. Het maanmedicijn gaat in deze tijd van Transformatie de Heling van de vrouwelijke frequentie-energie op Aarde en in het Universum helpen te manifesteren. 

Door middel van haar werk op het gebied van frequenties en geluidsbeelden, heeft zij door het creëren van multidimensionale frequentiebeelden een laagdrempelige opening gecreëerd waar iedereen in- en voor zichzelf mee kan werken en daarmee de wereld kan helpen transformeren . Zij neemt je door middel van prachtige en herkenbare beelden mee in de ogenschijnlijke onzichtbare resonantie wereld van elk van de 8+1 Maanfases.

Reis mee door de Maanfases, open je hart en luister naar wat voor in-zichten (Lichtfrequenties) Marret je te vertellen heeft. De in-zichten zijn door iedereen zelf tijdens de maanfases te gebruiken. Hoe? Dat zal in-zichtelijk worden.

Een SamenZijn tijdens de verstilling van de energie van de Maan met klanken van piano en Moonbowls

In de energie van de Maan is Moonfullness een hele bijzondere gelegenheid om naar binnen te keren. Michiel en Esther zorgen voor verstilling en brengen je in een diepere laag van jezelf door de helende werking van de intuïtieve pianomuziek in combinatie met de intense klanken van de unieke klankschalen van Himalayan Heart. Dit wordt omlijst met een passende meditatie en inzichten rondom het thema van de Volle Maan van dat moment. Zo ontstaat er meer diepgang waardoor je met de werking van de Volle Maan kunt loslaten wat niet meer dienend is en worden intenties neergezet voor de aankomende periode. Dit geheel zorgt voor ontspanning, heling, helderheid, en brengt je dichter bij wie je werkelijk bent. Zo ga je met vernieuwde energie weer huiswaarts.
Esther van Santen

Esther van Santen

Esther heeft jarenlang gewerkt als lerares in het basisonderwijs. Naast het werken met kinderen was de passie voor de klankschalen al ontstaan in 2003. Na vele cursussen en de zoektocht naar echt unieke klankschalen tijdens de prachtige reizen die er gemaakt werden in Nepal met haar gezin, leerde ze er mee werken als klanktherapeut. Doordat Nepal de bakermat is van de ‘Singing Bowls’, heeft ze les gehad van experts op dit gebied en inmiddels geeft ze ook zelf verdiepende cursussen om te leren werken met klankschalen. Daarnaast begeleidt ze al jaren kinderen en volwassenen in haar eigen praktijk met een speciale manier van coaching waarbij haar hoogsensitiviteit nu zo goed tot zijn recht komt. Ook hun IJslandse paarden en klankschalen spelen hierin een onmisbare rol op een prachtige plek in de natuur. Het is een bijzondere combinatie om tot de kern van jezelf te komen en te worden wie je echt bent. En daarom heet het bedrijf dat ze samen met haar partner Hans heeft dan ook Himalayan Heart.

Michiel Buursen

Michiel Buursen

Michiel is professioneel musicus en heeft o.a. samengewerkt met Greetje Kauffeld, Denise Jannah, Sister Sledge, Deborah Brown, Cheb Douzi, Massada, Mathilde Santing, Edwin Rutten en Ernst Daniel Smid. Hij is te horen op diverse albums, onder meer met zijn eigen composities en met diverse andere musici. Hij helpt talenten in de muziek met het verder ont-wikkelen van hun creativiteit in zijn eigen praktijk popjazz pianoles. Hij heeft in 2018 de 4-jarige opleiding bij Mens en Intuïtie afgerond en is healer en reader. Dit zet hij via zijn muziek in bij de lichtconcerten die hij organiseert, en zijn muziek die door diverse coaches, holistische therapeuten, meditatietrainers en opleidingen wordt gebruikt voor een diepere werking van hun werk.

Michiel Buursen

Marret Vonhoff

 

ziet zichzelf als Holistisch Mens. Naast Etnomusicoloog, spreker, schrijver, Quantum Tune Healer omschrijft zij zich het liefst als Inphinitieve Creator.

Zij heeft het boek “Bronfrequenties ontcijferd” geschreven waarin zij de weg naar ontcijfering van de tot nu toe oudste Bronfrequentie Inscriptie beschrijft De inscriptie is gegraveerd in een rots in het Hart van Zuid-India.
De Bronfrequentie Inscriptie toont dat alles geluid- en lichtgolven is en mensen kunnen worden gezien als bewegende geluid- en lichtgolven. Onze lichamen zijn de instrumenten waarin onze ziel haar muziek hoor- en zichtbaar kan maken. Inzicht & gebruik in het leven van Geluid & Licht zorgt voor Heling en opening van poorten naar Hoger Bewustzijn.
Het boek is in te zien op
Marret is op FB te volgen via Marret Vonhoff of Bronfrequenties ontcijferd of PersonarePhibrationCenter.

 

Leef met de energie van de Maan.
 • Ontdek wat de cycli van de  Maan voor jou kan doen in het dagelijks leven.
 • Je leert wat de energie van de nieuwe en volle Maan betekent
 • Je leert meer jouw intuïtie te ervaren
 • Je leert naar je intuïtie te luisteren
 • Je leert tools om je intuïtie in te zetten
 • Inzicht in jouw eigen proces
De maan heeft al van oudsher veel aantrekkingskracht op mensen en diverse culturen. Er zijn vele rituelen en vieringen precies op deze dagen van het jaar. Al eeuwenlang zijn mensen gefascineerd erdoor en oude beschavingen maakten zelfs immense bouwwerken ter ere van de maan, zoals bijvoorbeeld de piramide van de maan in Mexico, één van de grootste piramides op aarde. Ook in deze tijd is zelfs de zaai-kalender gebaseerd op de stand van de maan en wordt nog steeds gebruikt om het juiste moment van zaaien, verplanten, snoeien en oogsten te bepalen. De kracht van de maan is niet te miskennen want zelfs eb en vloed wordt door de maan veroorzaakt. Doordat ook ons lichaam voor 70 % uit water bestaan, reageren mensen vaak ook sterker op de Volle maan qua emoties en gedrag en wordt er vaak onrust ervaren. Het blijft een bijzonder fenomeen, die oplichtende bol aan de hemel met alle mystiek eromheen…

Ont-moet, ont-dek en ont-wikkel jezelf tijdens Meditaties die je inzichten geven rondom het thema van de Volle Maan van dat moment.

klankschaal mooibowl budha
Moonbowl klankschaal

Moonbowls

Deze unieke klankschalen van Himalayan Heart worden tijdens een speciaal ritueel vervaardigd dat al eeuwenlang wordt overgedragen van vader op zoon in Nepal, het land zo hoog gelegen in de Himalaya. Een echte met de hand gehamerde klankschaal wordt meestal door 3 mensen gemaakt. Maar een Moonbowl wordt gemaakt door slechts 1 persoon met een compleet toegewijde aandacht. De maker van een Moonbowl, start vooraf met een reinigingsritueel. De nagels worden geknipt en het haar wordt gewassen. Het lichaam moet schoon, rustig en ontspannen zijn. Daarna start diegene met het vervaardigen van de schaal. Maar enkel als aan de vereiste omstandigheden wordt voldaan.Moonbowls worden namelijk alleen tijdens Volle Maan gemaakt. Ze worden gemaakt op een plek waar het licht van de maan de schaal volledig kan bereiken. Als het bewolkt is tijdens Volle Maan, wordt het vervaardigen van deze schalen gestaakt en gewacht tot de volgende volle maan. Daarom kunnen Moonbowls slechts beperkt worden gemaakt en zijn het kostbare schalen.Door dit bijzondere ritueel krijgen deze Moonbowls een extra zuivere energie mee. Ze hebben een hele intense klank die op je hartgebied werkt, waardoor je hart zich opent en je dichter bij de kern van jezelf komt.Deze schalen bestaan uit de volgende metalen die corresponderen met onze 7 planeten:
1. Koper- Venus | 2. Tin- Jupiter | 3. Zink- Uranus | 4. IJzer- Mars | 5. Lood- Saturnus | 6. Goud- Zon | 7. Zilver- Maan.

Hart-transformerende muziek

met helen de werking. Ik heb de ruim 4 jarige opleiding bij Mens & Intuitie afgerond. Ik ben een healer en een reader. Dit energetisch werk zet ik in via de muziek. Sinds enkele jaren, maak ik intuïtieve hart-transformerende muziek, met de tools en kennis die ik tijdens mijn studie heb leren toepassen. Ik stem mij af op thema’s rondom persoonlijke ont-wikkeling. Mijn muziek wordt inmiddels door meditatiedocenten, opleidingen, yogascholen, en coaches gebruikt voor de diepere werking van de processen op het gebied van de intuitieve en persoonlijke ontwikkeling. Ook voor persoonlijke klankportretten en lichtconcerten. Hierbij stem ik mij op de energie van een groep af. Dit heeft als doel in volledige ont-spanning, in overgave, los te mogen laten. Dit heeft een transformerende werking. Eventuele energie-blokkades, opgelopen in het dagelijks leven, die als smog om ons heen zijn blijven hangen, mogen we loslaten. Hierdoor gaat de energie weer beter stromen. Dit draagt bij tot een beter contact met je intuïtie, en ben je beter in staat om steviger in jouw schoenen te staan. Zo kan je beter met moeilijke situaties omgaan. Dit is bevorderlijk voor een beter leven en daarmee beïnvloedt het ook de gezondheid positief. Muziek en meditatieafgestemde muziek helpen bij jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit doe ik ook in opdracht voor coaches, yogadocenten en anderen. Kijk hier voor meer informatie en alle muziek.
13 faces of moon alleen tekst 300x41 1
Een album vol met sprankelende pianoklanken. Een jaar lang bij elke Volle Maan heb ik mij laten inspireren om in het moment een piano-improvisatie te spelen. Deze intuïtieve  muziek heeft een meditatief karakter. Contemplatieve muziek, Neoklassieke muziek, jazz en andere muzikale stromingen die mij na aan het hart liggen.
Michiel Buursen 13 Faces of the Moon

Lees hier het hele verhaal

Een beetje van de Himalaya op de Veluwe.

De sessies van Moonfullness vinden plaatst op het paradijselijke plekje te midden van de natuur van de Veluwe. Esther en Hans hebben hier hun eigen oase van rust gecreëerd.

Share This