nature’s perfect melody

Het is de hoogste tijd voor een album met mijn nieuwe instrument de Harpejji van Marcodie. Een jaar lang ga ik allemaal songs die betrekking hebben op de natuur, de jaargetijden/seizoenen spelen op en in het moment dat het over de song gaat. En dan maak ik in maart 2025 van een selectie van al die opnames een keuze welke er op het album komen getiteld: “Nature’s perfect melody, met als ondertitel in harmony with the rythm of nature.

De titel komt uit de prachtige song van Michael Ruf: seeing for the very first time. 

 

Jaarproject

Het is inmiddels een beproefd concept voor mij. Ik stond er niet bij stil, totdat ik erop gewezen werd. Alle albums die ik zelf uitbreng, volgen een natuurlijk proces. Dualogy heb ik in een jaar tijd opgenomen. 1 jaar lang heb ik gerepeteerd voor Awakenications, alvorens we de studio in doken. Centre of the innerself, heeft ook meer dan een jaar de tijd gehad om te worden wat ie is. En uiteraard 13 faces of the Moon was iedere volle maan een jaar lang. En nu dus dit nieuwe project.

Share This