Nyanda & Michiel

Muziek voor op speciale momenten.

Voor de ultieme finishing touch van het evenement. Of het nou een huwelijk, receptie of bijzonder diner is. Nyanda & Michiel zetten de toon.

De grote dag waar jullie zo lang naar hebben uitgekeken, is voorbij. Samen op bed liggen jullie met de grootste glimlach te staren naar het plafond en daarna naar elkaar. Het hoofd tolt van alle mooie momenten, het gelach, het gedans… Wat zijn de momenten blijven hangen? Wie of wat heeft de dag zo speciaal gemaakt?

 

Welkom op onze site! Wij zijn Nyanda (zangeres) en Michiel (pianist) en wij zouden het geweldig vinden om jullie dag zo bijzonder mogelijk te maken. We zijn, als het ware jullie muzikale kameleon:

Willen jullie een thema-bruiloft en wil je dat zelfs de muziek daarop aansluit? Hebben jullie een lievelingsnummer en wil je dat de tekst wordt aangepast aan jullie romantische verhaal? Willen jullie het liefst een duo boeken die ook in de avond kan spelen met een band erbij? Of zou de dag compleet zijn als er ook een klein koor zou komen optreden? Of hebben jullie geen speciale verzoeken en willen jullie graag de bal bij ons leggen wat we spelen?

Alle wensen zijn mogelijk en bespreekbaar. Het zou toch heerlijk zijn als je alleen even een telefoontje hoeft te plegen en dat daarna de muziek is geregeld? Vink! Door naar de volgende wens voor jullie grote dag!

 

Nyanda

“De eerste keer dat Michiel en ik samen muziek maakte, klikte er iets. Ik heb vaker met muzikanten mogen spelen, maar er gebeurt iets magisch als we samen musiceren. Daarom willen we dit graag delen op bruiloften, een dag waarin er zoveel onvergetelijke momenten plaatsvinden om op in te kunnen spelen.

Mijn favoriete moment op elke bruiloft is tijdens de ceremonie wanneer de bruid binnen komt lopen. Stiekem kijk ik namelijk niet naar de bruid, maar naar de bruidegom. De manier waarop zijn blik veranderd als hij haar voor het eerst ziet; vol liefde en verwondering… Ik hoop ooit zo’n zelfde blik te mogen vangen”.

 

Michiel

“Nyanda is een zangeres waar je meteen door gegrepen wordt. Haar stem en haar persoonlijke interpretatie zijn betoverend. Intiem,ze klinkt zoals ze is, een spontane warme open persoonlijkheid.  En als ze zingt, blend ze helemaal met de muziek. De zang en piano versmelten daardoor als 1 geheel. Ach, ik kan er nog wel meer over vertellen, a het zelf maar ervaren. Laat je onderdompelen in een warm bad die Nyanda je geeft.”

 

Willen jullie graag de mogelijkheden met Nyanda doorspreken? Neem vrijblijvend contact op via 06-47171491 of info@nyandavandijk.nl