Tonny & Tommie
Vecht Weesp Michiel Buursen
Lieve Thomas Posthuma, bedankt voor je lieve vriendschap, je zit voor altijd in mijn hart.
Ik koester de mooie herinneringen.
Je bent nu weer bij je grote liefde Tonny, stralend als 2 sterren aan de hemel.
Gisteren hebben we tijdens de uitvaart afscheid van je genomen. Ik heb daar enkele woorden gesproken en mijn compositie T & T (Tonny & Tommie) gespeeld, net als op de plechtigheid van Tonny anderhalf jaar geleden.
Ik schreef de muziek om jullie in 2016 na de torenbrand van de kerk naast jullie huis een hart onder de riem te steken.
(De videobeelden heb ik gisterenmiddag in Weesp met mijn drone gemaakt. En de muziek gisteravond gespeeld.)
De compositie T&T  live gespeeld op 13 november 2016 voor Tonnie en Thomas in de van Houten kerk in Weeps, waar ik van 1998 t/m 2004 naast heb gewoond.

Lees hier meer over mijn andere composities.

Ahmad Jamal

Ahmad Jamal

Jazz festival Amsterdam 1990Het was de zomer van 1990. Het eerste jaar van het conservatorium zat erop en de propedeuse was binnen. Het jazzfestival in Amsterdam stond voor de deur. Ik had me opgegeven om als vrijwilliger aan het festival mee te helpen.Verlekkerd...

lees meer

Echo uit het verleden

Echo uit het verleden

Hier sta ik stil bij mijn composities tot aan mijn eindexamen van het conservatorium en mijn trio. Alias Monk tot Drils & Skills. De dag van mijn toelatingsexamen in Hilversum in mei 1989, 16 was ik, speelde toen een eigenhandig bluesje. Alias Monk. Samen met...

lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This